Torsdag var det duket for det siste løpet i Åsenkarusellen. Etter terrengløpet ble det servert kveldsmat og arrangert premieutdeling til alle som har deltatt.

Mange barn på startstreken

Torsdag møttes mange av barna i Åsen, og deres foreldre, for årets siste løp i Åsenkarusellen. Terrengløpet foregikk på skihytta, og etter løpet var det premiering til små og mellomstore.

Åsenkarusellen er et arrangement gjennom friidrettsgruppa til IL Aasguten som går ut på å aktivisere barna med forskjellige løp og friidrettsøvelser rundt om i bygda. Årets karusell startet i mai med baneløp, fulgt av friidrettsøvelser på stadion og familiekveld på Haugatjønna gjennom sommeren.TerrengløpOppmøtet til torsdagens løp var bra, det var mange ivrige barn og foreldre som stilte på startstreken. Sesongens siste løp var terrengløp, og det foregikk i skiløypene rundt skihytta i Møssingdalen. Løpet var delt inn i flere klasser, fra to år og opp til de som går i fjerdeklassen.Etter at løpet var ferdig var det premieutdeling. I år måtte friidrettsstyret avlyse to av de tidligere arrangementene på grunn av byggingen av nytt kunstgressanlegg i Åsen, dermed ble det delt ut premie til alle barna som stilte til start i år, inkludert de som stilte i bare ett løp. Etter løpet ble det servert kveldsmat, før premieutdelingen kom i gang.