Om Frostingen

Papiravis utgis hver torsdag, 48 nummer pr år. (Ingen avis i «litjvækka» i påsken og 2 uker i juli). Oppdateringer på nett jevnlig.

Historie

Lokalavisa Frostingen så dagens lys i 1919. Grunnlegger var Viktor Mostad, men selv var han ikke bladstyrer lenger enn ut året 1920. Bladstyrerne har kommet og gått siden den gang. Bjarne Juberg må nevnes. Han var Herr Frostingen i en periode under krigen, og senere i 22 år, fra 1951 til 1973.

Etter hans tid ble «bladstyrer» endret til «redaktør».

Frostingen hadde eget trykkeri fram til 1973. I dag trykkes papiravisa på Orkanger hos Nr1 Adressa Trykk og i 2015 startet Frostingen med nettside med oppdaterte nyheter og e-avis.

Nåtid

Fra å være en enmannsbedrift, har Frostingen utviklet seg til i dag å være arbeidsplass for fem personer. Bedriften tar også på seg grafiske oppdrag av ulike slag. Ta kontakt for pristilbud.
I over 90 år var avisa lokalavis kun for Frosta.

De siste par årene har vi også dekt Åsen og fått mange nye abonnenter i nabokommunen. Navnet er fortsatt Frostingen, men ved siden av navnet står det nå: «Lokalavis for Frosta og Åsen».

Kontor

Hovedkontoret ligger i 2. etasje på Frostasenteret, Fånesvegen 17, hovedinngang på baksiden, og er åpent alle hverdager kl. 8.30-16.00.

Er kontordøren stengt er vi på veien for deg!