Kjell Olav Einarsve inviterer Aasgutens medlemmer til å komme med innspill om idrettshall. - Hva tenker du, spør han. (Foto: Anders Vinje)

Vil ha folkets ønsker

Leder i IL Aasguten, Kjell Olav Einarsve, har fått med seg fire sambygdinger som skal jobbe med idrettshallen i Åsen. Nå vil de ha hallinnspill fra åsbyggen.

På torsdagskveldens medlemsmøte står idrettshall i Åsen på programmet.- I morgen har vi et møte med tanke på hva folk vil ha i hallen, hva ønsker vi oss i en idrettshall. Da har folk muligheten til å si hva de ønsker seg. Hva tenker du, spør Kjell Olav Einarsve, leder i IL Aasguten til Frostingen onsdag.Da er det opp til åsbyggen å komme med svaret. Folk inviteres til å komme med sine ønsker for den nye idrettshallen som skal bygges i sentrum av bygda. Aktiviteter, plassering av aktiviteter, oppmerkinger, lagerrom og treningssenter – alt som har med idrett å gjøre ønsker Aasguten innspill på.Før jul i fjor ble det kjent at politikerne i Levanger framskynder hallplanene i Åsen på grunn av trafikksikkerhetsmessige forhold og behov for rom i skolen. Dermed ble det satt av to millioner i 2017, og 25 millioner i 2018 til prosjektet. I den nye sentrumsplanen for Åsen er Reita pekt ut som område for framtidig idrettshall. Går alt etter planen, setter kommunen i gang prosjekteringa etter sommerferien. Byggestart blir neste år.Hovedlaget i Aasguten har satt ned ei gruppe som skal arbeide med saken fra idrettslaget side. I tillegg til leder Kjell Olav Einarsve, har Marta Myhr, Elin Hagnes Berg, Guro Vedul Tronstad og Håvard Balsvik sagt ja til å sitte i arbeidsgruppa