Fredag kveld kan du følge, direkte, Idrettens Hederskveld på frostingen.no Foto: illustrasjon

Se Idrettens Hederskveld her, direkte, fredag 30. okt. kl. 18.00-19.30, vi lover kjentfolk!

Idrettens Hederskveld skal i år for første gang arrangeres digitalt. Det er klart hvem som blir Årets ildsjel i de 38 trønderske kommunene og disse vil få sin fortjente oppmerksomhet fredag kveld.

På grunn av Korona-situasjonen blir det lokale samlinger fredag 30. oktober, men det skal likevel bli en festkveld, forsikrer Trøndelag idrettskrets.

Det blir samsending fra de 38 kommunene, styrt fra et studio i Trondheim. Det blir altså levende bilder fra prisutdelingene som foregår lokalt. Samt at det blir kunstneriske innslag og gjester i hovedstudio. Alt skal streames på åpen kanal, og Frostingen har fått en link, slik at du på Frostingens hjemmeside kan følge programmet som om du ser et TV-program.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

På Frosta er det Frosta Idrettsråd som står for arrangementet. De skal møtes i kommunestyresalen og der vil personen som rådet har bestemt skal få Årets ildsjelpris, ta imot den. Idrettens Hederskveld starter klokka 18 og varer til 19.30. I det tidsrommet vil du altså kunne følge med på verdenshistoriens første digitale Idrettens Hederskveld på frostingen.no.

Det er Trøndelag idrettskrets i samarbeid med Trondheim kommune, TrønderEnergi, SpareBank 1 SMN og Trøndelag fylkeskommune som er arrangør av Idrettens Hederskveld.