Her fant miljøbeviste Hildur det siste hun trengte til årets påskeferie.

Påskequiz dag 5: Hvor er Hildur?

På dagens besøk fant Hildur mye spennende.

Endelig er det den tiden på året igjen - Hildur gleder seg til å dra på påsketur for å lage bildequiz for Frostingens lesere. I løpet av påska skal hun innom forskjellige steder på Frosta og i Åsen. Tidligere har hun besøkt populære steder i de to bygdene, i år gjør hun en ny vri og drar på bedriftsbesøk.

På hvert sted knipser hun en selfie, og den første nøtta blir å finne ut hva bedriften heter. Fra hvert sted skal du ta med deg en bokstav, og til sammen skal de danne et løsningsord. Men først må du stokke bokstavene i riktig rekkefølge!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det trenger ikke å være den første bokstaven i stedsnavnet, klukker Hildur lurt, og røper at løsningsordet består av åtte bokstaver.

Oppgave 5

Som påskehøne på Frostingens lokaler har ikke Hildur så mye påskeutstyr tilgjengelig. Hun trenger en ryggsekk, et grillspyd, en termos og muligens et par ski hvis hun får lyst til å ta seg en fjelltur. Her fant hun alt hun trengte, og litt til.

Vi skal frem til den siste bokstaven i bedriftsnavnet.

Bli med i trekningen

Følg med på Hildurs påsketur, stokk bokstavene i riktig rekkefølge, og send løsningsordet på mail til lise@frostingen.no

– Husk å skrive navnet ditt, kakler Hildur, før hun haster avgårde til neste destinasjon.

Sender du oss riktig løsningsord er du med i trekningen av en fruktkurv. Vi trekker ut en vinner på Frosta og en i Åsen.

Les også
Påskequiz dag 4: Hvor er Hildur?
Les også
Påskequiz dag 3: Hvor er Hildur?
Les også
Påskequiz dag 2: Hvor er Hildur?
Les også
Påskequiz dag 1: Hvor er Hildur?