Hvor er Hildur i dag mon tro?

Påskequiz dag 3: Hvor er Hildur?

Hildur benytter muligheten til å minne om at fristen for å bytte fra piggdekk til sommerdekk er første mandag etter 2. påskedag.

Endelig er det den tiden på året igjen - Hildur gleder seg til å dra på påsketur for å lage bildequiz for Frostingens lesere. I løpet av påska skal hun innom forskjellige steder på Frosta og i Åsen. Tidligere har hun besøkt populære steder i de to bygdene, i år gjør hun en ny vri og drar på bedriftsbesøk.

På hvert sted knipser hun en selfie, og den første nøtta blir å finne ut hva bedriften heter. Fra hvert sted skal du ta med deg en bokstav, og til sammen skal de danne et løsningsord. Men først må du stokke bokstavene i riktig rekkefølge!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det trenger ikke å være den første bokstaven i stedsnavnet, klukker Hildur lurt, og røper at løsningsordet består av åtte bokstaver.

Oppgave 3

Det er vår i bygda og Hildur trenger nye sommerdekk til bilen sin før hun kan fortsette ferden. Hun besøker en lokal bedrift som kan hjelpe henne med dette. Bedriftens ansatte fikk en ubehagelig opplevelse en dag de kom på jobb tidligere i år, men skadene var fikset og alt var i den skjønneste orden når Hildur kom på besøk.

Vi er ute etter den andre bokstaven i det andre ordet i bedriftsnavnet.

Bli med i trekningen

Følg med på Hildurs påsketur, stokk bokstavene i riktig rekkefølge, og send løsningsordet på mail til lise@frostingen.no

– Husk å skrive navnet ditt, kakler Hildur, før hun haster avgårde til neste destinasjon.

Sender du oss riktig løsningsord er du med i trekningen av en fruktkurv. Vi trekker ut en vinner på Frosta og en i Åsen.

Les også
Påskequiz dag 2: Hvor er Hildur?
Les også
Påskequiz dag 1: Hvor er Hildur?