Det ble mange gode samtaler rundt kaffebordet da Frostingen arrangerte Åpen dag. Fv: Torgunn Østbø, Gunnar Stenhaug, Irene Røkke, Bjørg Oldervik, Lin Chuen Wong, Suad Nuur Abdi og Xanan Faara.

Mange tittet innom Frostingen på Åpen dag

Etter en hektisk flytteperiode kunne vi i Frostingen endelig invitere til Åpen dag i våre nye kontorlokaler på Frostasenteret.

Selv om mange allerede har vært innom kontorene og «lurkikka» på forhånd, ble det arrangert Åpen dag på Frostingen torsdag 20. oktober.

– Vi hadde lyst til å vise frem det vi synes ble veldig fine lokaler, sier daglig leder Irene Røkke stolt. Skryt for lokalene ble det også fra de over 30 besøkende som tok turen innom; fine farger, lyst og luftig var kommentarer som ble gjentatt flere ganger i løpet av dagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De ansatte i Frostingen tok seg tid til å slå av en prat med alle de besøkende. Fv: Janne Hopmo, Ingebjørg Vestrum, Irene Røkke, Lise Jørstad, Hilda Skogen, Olav Skogen, Frode Revhaug og Kristin Christiansen.

- Åpen dag var også en fin anledning til å få vist frem hvor vi holder til nå. De fleste har nok fått med seg at vi har flyttet til Frostasenteret, men vet kanskje ikke helt hvor kontorene ligger, eller hvor de skal gå for å finne oss, sier Irene.

Alva Rosten kom innom sammen med lillesøster Agnes og tante Inger Kari. Hun fortalte at hun har vært i Frostingen før, da hun og barnehagen plukka søppel. Avisa fant vi i arkivet og Alva fikk den med seg hjem for å vise frem.

Det var en jevn strøm med besøkende hele dagen og det ble servert kaffe og kake.

- Tusen takk til alle som kom, det ble ei trivelig stund med mange fine samtaler. I en hektisk hverdag er det ikke alltid vi har tid til de lange samtalene over en kaffekopp med de som kommer innom, så det var fint å kunne sette av litt tid til det denne dagen, sier Irene. Hun understreker at det er lov å komme innom når som helst, om man har spørsmål, ris og ros, eller trenger hjelp med innlogging og lignende.

Det ble mange bordsettinger i løpet av dagen. På bildet: Eva Balstad (med ryggen til) Arne Sørheim, Bjørn Oso Balstad, Bente Nordahl, Solfrid Sørheim, Kristin Christiansen, Sigfrid Hagerup og Toril Nåvik.
Les også
Nå flytter vi!
Les også
Frostingen på flyttefot