Flytteklare ansatte i Frostingen; Kristin Christiansen, Lise Jørstad, Sigfrid Hagerup, Irene Røkke og Janne Hopmo. Både Hildur (høna) og Ivar (Jannes favoritthylle) får være med på flyttelasset.

Nå flytter vi!

Etter noen hektiske flyttedager er vi endelig på plass i våre nye kontorlokaler på Frostasenteret. Litt småplukk gjenstår, men snart har vi fått alt på plass.

Onsdag var den store flyttedagen. Lastebilen gikk i skytteltrafikk fra Gammelbanken til Frosta-senteret. I forkant har det blitt rydda, sortert og kasta med streng hånd, men likevel var det mye som skulle fraktes mellom kontorene. Til tross for de mange turene til miljøtorget underveis i flytteprosessen. Etter over 17 år i samme bygning, og 12 år med samme lagerrom, er det mye som kan kasseres.

Irene har god oversikt over hva som kan kastes og hva som skal tas med videre.

Vi har nå flytta inn i de tidligere lokalene til SpareBank 1. Sammen med ett av kontorene til Coop, samt treningsrommet og solstudioet, har det blitt Frostingens nye lokaler. Her er det nyoppussa, og farger på vegger og gulv har vi valgt selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sigfrid får hjelp av Bjørn Balstad som har kontroll på hvor ting skal kastes.

Lokalet er delt inn i inngangsparti, fem kontorer, printerrom, spise- og møterom og et lagerrom. Vi har investert i en del nye kontormøbler, mens noe er gjenbruk av de gamle møblene våre, fornyet med maling.

Et strøk med grunning og to strøk med svart maling var det som skulle til for å få et gammelt bord til å bli som nytt. Lise svinger malerkosten.

Inngangen vår blir på baksiden av Frosta-senteret og der vil også postkassen vår bli plassert. Skilt er ikke på plass enda, men det kommer. Vi har planer om «åpen dag» når vi har kommet oss i orden, men det er lov å komme innom før den tid.

Janne gjør klar sin kjære Ivar som skal få nye oppgaver i nye lokaler.

Tirsdag inviterte vi til felles lunsj med ansatte fra Frosta Regnskap og Kirka, og hadde en trivelig mimrestund om årene på Gammelbanken.

Resten av uka skal brukes til å få ting på plass og montere nye møbler. I tillegg har vi både vanlig avis og temaavis om næringsliv neste uke, så her er det nok å henge fingrene i de neste dagene.

Flyttesjefene Kristin (bildet) og Irene har montert kjøkkeninnredning som nå er klar til bruk.

Irene avslutter med å skryte av Coop-ansatte som har bidratt med god hjelp under hele prosessen, med alt fra flyttekasser til lån av lastebil. Dette er nok starten på et godt naboskap.