Simen Moxness Berg og den røde bilen kommer til å farte rundt på Frosta og i Åsen når Frostingen har sommerlukking. Foto: Janne Hopmo

Frostingens sommervikar

Nå stenger Frostingen kontoret i to uker, damene skal ha ferie og det blir ikke noe papiravis før 22.juli. Men vi har sommervikar...

Simen Moxness Berg har fått jobben med å passe på at det skjer noe på frostingen.no i løpet av de to ukene med feriestenging.

Simen kommer fra Charlottenlund og er deltidsåsbygg.

– Jeg har sterke røtter i Åsen, for min far har hatt hytte i Åsenfjord så lenge jeg har levd. Det er ei hytte som min oldefar bygde for mange herrens år siden.

Simen er student i Oslo når han ikke er hjemme på sommerferie og har sommerjobb i Frostingen. Der studerer han PR og kommunikasjon på Westerdals. I tillegg driver han aktivt med musikk og har hovedsakelig to musikkprosjekt som heter «favlin» og «rainage».

Han har hatt journalistfag på skolen, er på jakt etter nye utfordringer og har hatt en drøm om å tilbringe en sommer på Frosta. Da han så at Frostingen hadde en sommerjobb å tilby, mente han at det måtte da være midt i blinken for ham.

Før damene stenger kontoret, har han vært sammen med oss denne uka for å sette seg inn i hvordan verktøyet fungerer og har laget noen saker.

Det er ei utfordring å skulle skrive fra ei ukjent bygd. Vi har utstyrt ham med ei liste med telefonnummer, men vi håper dere tar godt i mot ham når han dukker opp her og der. Og selvfølgelig tar han i mot tips.

Kontakt Simen på tlf. 98 62 37 88 eller mail til simenmox@gmail.com.