: Liam Rosø var høyt og lavt, dette var spennende! Brannmannpappa Erik Rosø kunne fortelle at Liam har lekebrannmannutstyr hjemme.

Stas med rød hjelm

Lørdag 19. september kunne unge frostinger besøke brannstasjonen i sentrum. Alle 48 som var innom, fikk hver sin flotte røde hjelm.

Det er DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) og Brannvesenet som arrangerer den årlige brannsikkerhetsdagen. If forsikring sponer brannmannhjelmer til barna som er innom.Etter at brannvesenet på Frosta flyttet inn i romslige lokaler i det gamle NTE-bygget midt i sentrum, har mannskapet på Frosta plass til både stor og liten bil, gammelbil, båt, stor og romslig tilhenger og annet utstyr.På lørdag var det selvfølgelig stas å kunne sitte i den store, flotte brannbilen, men den røde båten var også utrolig populær.En quiz for barn, med brannsikkerhet og hva man bør gjøre i forskjellige situasjoner som tema, var populær. Om de voksne måtte gi noen hint og stikkord, så satte det i gang noen tankerekker, noe som vel var intensjonen. Arrangørene oppfordrer alle til å sette seg ned og pratet om beredskap hjemme hos seg selv, slik at hvis noe skulle skje, så vet alle hva de skal gjøre.