Frode Revhaug og Arne Bye, etter at det igjen er påvist smitte på Frosta, minner om hvor viktig det er å holde avstand, begrense sosial omgang og ha god håndhygiene. Arkivfoto

To personer med påvist smitte

Kun en av to personer som har testet positivt for covid-19 har oppholdt seg på Frosta, sier ordfører Frode Revhaug til Frostingen mandag kveld.

Kommuneoverlege Arne Bye går ut med informasjon om at alle nærkontakter som er testet, foreløpig har testet negativt. Totalt er 10 personer i karantene. Videre vil det bli foretatt testing og smittesporing fortløpende, Kommuneoverlegen sier Frosta legekontor har god oversikt over situasjonen.

Ordfører Frode Revhaug minner om at det foregår en oppblomstring rundt oss, på alle kanter. I en pressekonferanse fra Stjørdal i ettermiddag, ble det varslet at Stjørdal stenger ned, blant annet skal alle spisesteder og barer holdes stengt. Stjørdalingene ble bedt om å holde seg hjemme, hver i sin egen husstand, også på nyttårsaften, og kanskje spesielt på nyttårsaften.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– I Trondheim ble det påvist 64 nye smittetilfeller bare i går, søndag. Her på Frosta må vi fortsette med det vi er gode på; holde avstand, begrense sosial omgang og ha god håndhygiene, avslutter ordføreren.