Hildur har gått i dvale til neste år, og i mellomtiden har vi i redaksjonen trukket vinner av påskequizen.

Se hvem som vant Hildurs påskequiz

Vinneren er trukket: - Jeg synes det var enklere i år, med bedrifter isteden for stedsnavn.

Frostingens påskehøne Hildur dro rundt på bedriftsbesøk i påsken, og i åtte dager kunne man følge med på reisen på nettavisen for å til slutt komme frem til et løsningsord. På hvert besøk fikk leserne beskjed om hvilken bokstav som skulle plukkes ut fra bedriftsnavnet, og til slutt skulle bokstavene stokkes om i riktig rekkefølge.

  1. Åsen SpArebank
  2. Arntzen Bakeri
  3. Åsen sErvicesenter Mekonomen
  4. ÅsenvøggA
  5. Nytt, brukt og brukbarT
  6. VanGberg Gartneri
  7. Frisk SaLat
  8. Simons InteriØr

Årets påskenøtt var hard å knekke, men 21 personer kom frem til riktig løsningsord som var: LAGABØTE.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Og vinneren er:

Da Frostingen trakk vinner, var det Line Kjørsvik som sto på vinnerlappen. Line er ivrig på å sende inn svar både når Hildur er på påsketur og under adventskalenderen «Hvem er nissen?» før jul.

– Jeg synes det er veldig artig å delta. Jeg leser mye i Frostingen; både nettsaker, e-avisa på nett, og så leser jeg papirutgaven når jeg er hjemme. Jeg liker å få med meg det som skjer, sier Line som bor i Malvik der hun har fått fast stilling som barne- og ungdomsarbeider.

Line tar seg ofte en tur til hjembygda på middagsbesøk og om det er noe som skjer. I helgen deltok hun på Frostatingsløpet.

Fulgte ledetråd i teksten

Hun forteller at hun bruker mye tid på påskequizen, og setter seg ned hver dag etter frokost med penn og papir og noterer dagens oppgave.

– Jeg synes det var enklere i år med bedrifter isteden for stedsnavn, men jeg måtte tenke en del på noen av oppgavene. Oppgave sju kunne jo være både Frisk Salat og Viken Østre, så jeg brukte ledetråden i teksten om hvor mye de hadde solgt i fjor og søkte på det på Frostingen, og da kom svaret opp. Samme var det med agurkgartneriet som kunne være både Vangberg og Frostagrønt. Da søkte jeg på bilder og sammenlignet og fant til slutt riktig svar.

Da alle bokstavene var på plass, brukte hun litt tid på å stokke dem i riktig rekkefølge.

– Jeg funderte på hvilket ord dere skulle frem til og tenkte kanskje det kunne være noe kulturelt, og det var det jo. Jeg synes det var et godt løsningsord med tanke på at det er jubileum i år, sier Line fornøyd.

Line Kjørsvik jobber i barnehage på Malvik, men besøker hjembygda så ofte hun kan.

Premien er ei fruktkurv sponset av Extra Frosta.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Da Frostingen annonserte konkurransen ble det lovt premie til en vinner på Frosta og en vinner i Åsen. Dessverre må vi meddele at det ikke kom noen riktige svar fra åsbyggen i år, og dermed ble det bare en vinner.