Lørdag kl 21.02 meldte Politiet i Trøndelag at de jobber med en alvorlig hendelse i Stjørdal. Like før klokken 23.00 sendte politiet ut en pressemelding om at en person er funnet død.

Person funnet død i Stjørdal, hendelsen etterforskes som drap

Politiet etterforsker en alvorlig hendelse, etter å ha funnet en død person i en bopel i Stjørdal kommune lørdag kveld. På grunnlag av opplysningene politiet har innhentet, etterforskes hendelsen som drap.

Politiet fikk melding om hendelsen kl. 20:01 lørdag kveld. En person har meldt seg til politiet etter hendelsen og vedkommende er tatt hånd om av politiet. Politiet utarbeider nå en siktelse.

– Personen vil bli forsøkt avhørt på Trondheim sentrum politistasjon i løpet av kvelden. Ut fra opplysningene vi har, anser vi det ikke som at det er fare for andre personer, sier påtaleansvarlig Thomas Berg i Trøndelag politidistrikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politiet er i gang med krimtekniske undersøkelser på åstedet og avhør, og har gjort beslag i flere elektroniske enheter. Det er besluttet obduksjon av den avdøde.

– Vi er i en veldig tidlig fase av etterforskningen, og jobber ut fra flere teorier om hva som har skjedd. Vi kan foreløpig ikke si noe mer om hendelsen, av hensyn til etterforskningen, sier påtaleansvarlig Thomas Berg.

Stjørdal kommune har iverksatt kriseteam og er i gang med oppfølgingsarbeid av de som er berørt.

Oppnevnt forsvarer i saken er Kolbjørn Lium.

Politiet har ingen flere kommentarer nå, men vil komme tilbake med ny oppdatering i morgen tidlig, i form av en pressemelding.