Hver dag fram til julaften åpner vi ei ny luke i Frostingens julekalender. Bli med på nissejakten du også!

Luke 3: Hvem er dagens nisse?

I Frostingens julekalender finner du nissefjes som har vært i avisa. Hvem skjuler seg bak dagens luke?

«Når nettene blir lange og kulda setter inn, tar damene i Frostingen fram julekalender'n sin. Har du vært i lokalavisa, er sjansen ganske stor. For at nettopp du bak dagens nisseluke bor,» hører vi fem stemmer synge fra Frostingens lokaler.

Nissedamene i lokalavisa har lyst til å spre litt førjulsglede til sine lesere, og inviterer alle til å bli med på Frostingens julekalender.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vi har tatt et dykk i fotoarkivet, og hentet fram 24 kjente fjes fra som har vært i lokalavisa det siste året. Med et stort nisseskjegg foran ansiktet blir de kjente fjesene litt mindre gjenkjennelige, og dagens kalendernøtt fra 1. til 24. desember er som følger:

3. Hvem er nissen?

Hvem skjuler seg bak nissemaska 3. desember?

Dagens nisse har deltatt både i NM og EM, og er en del av landslagsmiljøet innen sin idrett. Han har høstet gode resultater i hele år og drømmen hans er å delta i OL.

Trenger du flere tips? Du finner saken i utgave 21 av Frostingen.

Kjenner du igjen dagens nissefjes kan svaret sendes på epost til lise@frostingen.no. Da er du med i trekningen av et nettbrett fra Mobit Levanger, Samsung Galaxy Tab A8, til en verdi av 3000 kroner.

Trekkes blant innsendte riktige svar, rett over nyåret. Tipper du riktig flere ganger (dager) er det større sjanse for å vinne ;-)