Frostingen beklager at abonnentene i Åsen ikke får ukas avis levert i postkassa i dag. Vi har satt etterforsker Røkke på saken, og forventer en snarlig oppklaring i mysteriet.

250 aviser er sporløst forsvunnet

– Vi jobber med å finne ut hvor avisene har havnet, sier daglig leder i Frostingen, Irene Røkke.

Torsdag er som kjent dagen da ukens papirutgave av Frostingen havner i postkassa til abonnentene på Frosta og i Åsen. Dessverre viser det seg at avisene til åsbyggen er på avveie.

– Avisene er trykt, men vi vet ikke hvor de er. Da de lokale heltene våre, postdamene, kom på jobb, manglet det 250 aviser som skulle leveres i Åsen, sier daglig leder i Frostingen, Irene Røkke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Telefonen går varm inne på kontoret hos Irene torsdag, mens hun prøver å lokalisere de savnede Frostingene. Foreløpig har etterforsker Røkke ingen sikre spor, og åsbyggen må beklageligvis smøre seg med tålmodighet mens de venter på lokalavisa.

– Vi jobber med å finne ut hvor avisene har havnet, og posten står klar for å distribuere dem i morgen om vi finner dem, sier Irene.

Like før klokka 14 kan hun melde om gjennombrudd i etterforskningen.

– 60 aviser som skal til Åsenfjord er kommet til rette på en adresse på Frosta, så den gode nyheten er at abonnentene i Åsenfjord i alle fall får avisa fredag. Sammen med ekstra-avisene vi har på kontoret så tror vi at vi skal klare å levere til de fleste i Åsen, men vi kan ikke garantere at vi har nok til alle før de siste forsvunne avisene dukker opp, sier Irene.