Grubler du på hvem som befant seg bak skjegget i Frostingens julekalender? Her finner du svaret på de fem første lukene. Foto: Colourbox

Se hvem som ble ukas vinnere

Svarene ryr inn i Frostingens julekalender. Nå er de fem første vinnerne trukket.

«Når nettene blir lange og kulda setter inn, tar damene i Frostingen fram julekalender'n sin. Har du vært i lokalavisa, er sjansen ganske stor. For at nettopp du bak dagens nisseluke bor,» hører vi fem stemmer synge fra Frostingens lokaler.

Nissedamene i lokalavisa har lyst til å spre litt førjulsglede til sine lesere, og inviterer alle til å bli med på Frostingens julekalender.

Vi har tatt et dykk i fotoarkivet, og hentet fram 24 kjente fjes som har vært i lokalavisa det siste året. Med et stort nisseskjegg foran ansiktet blir de kjente fjesene litt mindre gjenkjennelige, og dagens kalendernøtt er som følger:

Hvem er nissen?

Her finner du svarene på dagens nisse og dagens nissevinner fra den første uka i desember.

Rønnaug åpnet kalenderen

Bak dagens luke den 1. desember skjulte det seg en nisse med et stort smil. Hun er ofte å se i et hvitmalt hus både på Frosta og i Åsen..

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dagens nisse 1. desember. Foto: Frostingen
Julekalenderens første nisse ble Rønnaug Torland Løvrød (i midten). Her er hun sammen med Aud Jørstad og Ruth Skogen. Foto: Frostingen

Svaret er Rønnaug Torland Løvrød, diakon i Frosta, Åsen og Levanger. Det var det mange som visste, og dagens vinner ble Tor Helge Haltvik. Han kan hente seg et Frostingen-krus hos lokalvisa.

Mange dro kjensel på Asle

Bak dagens luke den 2. desember skjulte det seg en nisse som er godt i gang med julebaksten. Men det er ikke bare i bakebollen denne nissen bruker vispen..

Dagens nisse 2. desember. Foto: Frostingen
Bak luka den 2. desember skjulte Asle Arntzen seg. Foto: Frostingen

Det var mange som dro kjensel på Asle Arntzen som skjulte seg bak luke 2. For i tillegg til å være baker i Arntzen Bakeri, bruker han gjerne vispen på trommene også.

Det visste Renate Hovdal, og hun er også velkommen innom Frostingen for å hente seg et krus.

Anne Lise bak luke 3

Bak dagens luke den 3. desember skjulte det seg en nisse med ekstra stor omsorg for små nissebarn, og som gjerne tar seg en trall...

Dagens nisse 3. desember. Foto: Frostingen
Bak luka 3. desember skjulte Anne Lise Kvam seg. Foto: Frostingen

Riktig svar den 3. desember var Anne Lise Kvam, daglig leder i Bruse Barnehage, og en av sangfuglene i Åsen Songlag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Lillian Rygg var en av mange som sendte oss riktig svar, og hun kan ta seg en tur innom lokalavisa for å hente premien; et Frostingen-krus.

Geir ble ukas harde nøtt

Bak dagens luke den 4. desember skjulte det seg en nisse som kjenner både Åsen og Frosta godt. Han har mange baller i lufta, men vet hva han skal gjøre om det blir for mye rør...

Dagens nisse 4. desember. Foto: Frostingen
Bak luka 4. desember fant vi Geir Ude. Her sammen med Unni Nordahl i Neset FK. Foto: Frostingen

Det var ikke fullt så mange som kjente igjen Geir Ude, åsbyggen som har gjort frosting av seg og er en av ildsjelene i Neset FK. Dessuten jobber han som rørlegger.

Men Bente T. Skaufel var en av dem som sendte inn riktig svar, og hun kan hente seg et Frostingen-krus hos lokalavisa.

Kjente igjen smilet til Lise

Bak dagens luke den 5. desember skjulte det seg en nisse som ofte er å se i Frostahallen. Denne nissen har stor omsorg for andre, og kan være god å snakke med om man har trøblete tanker...

Dagens nisse 5. desember. Foto: Frostingen
Lise Pettersen Olsen dukket opp bak luke 5. Foto: Frostingen

Riktig svar er Lise Pettersen Olsen. Hun jobber som psykiatrisk sykepleier i Frosta kommune, og er en ivrig håndballmamma. Det var det mange som visste, deriblant Ellen Fiborg. Velkommen innom Frostingen, her har vi et krus som venter på deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Frostingen sender en stor takk til alle som har sendt inn svar så langt, og håper dere har lyst til å følge julekalenderen helt fram til luke 24. Hvem vet, kanskje ditt navn dukker opp når vi skal trekke hovedpremien som er et et nettbrett fra Mobit Levanger, Samsung Galaxy Tab A7, til en verdi av 2990 kroner.