Dersom du var på Klostergården i oppgitt tidsperiode, oppfordrer kommunen deg til å ta en test snarest mulig. Foto: Sigfrid Hagerup

Koronasmittet person har vært på Klostergården

Var du på Tautra torsdag 6.mai?

Frosta kommune sendte tirsdag ettermiddag ut en pressemelding om at en koronasmittet person fra en annen kommunen var på Klostergården på Tautra torsdag 6.mai.

Kommunedirektør Endre Skjervø og ordfører Frode Revhaug ønsker at personer som var på samme sted i tidsrommet 14.00 til 17.00 denne dagen, sørger for å ta en koronatest snarest mulig. De bes være oppmerksomme på symptomer, både hos seg selv og sine nærmeste.

Bruk QR-koden

Ståle Anderssen, eier og driver av Klostergården, forteller at de er tre ansatte som har testet seg og er i karantene mens de venter på resultat.

– Klostergården har åpent uten oss tre, så det er mulig tilbudet vil bli noe redusert de første dagene, men nå er jeg veldig glad for at vi har fått på plass QR-system for bestilling. Den fungerer slik at når kunden scanner koden, går bestillingen direkte til kjøkkenet. Så trenger han ikke gjøre noe annet, bare vente på å bli servert.