150 barn og unge får muligheten til å bli med på en innholdsrik fotballdag på Lerkendal. - Vi håper å få søknader om deltagelse fra hele Trøndelag, sier arrangørene. Foto: Jørn Engberg

Inviterer til gratis fotballdag på Lerkendal

150 barn kan søke om å få delta på en gratis fotballopplevelse helt utenom det vanlige.

Søndag 18. september inviterer Coop og RBK til en innholdsrik dag på Lerkendal med blant annet fotballskole, underholdning, mat og drikke, før det hele avsluttes med kampen mellom RBK og Lillestrøm.

- Tilbudet går ut til barn i alderen 7-12 år, og vi håper å få deltagere fra hele Trøndelag. Vi starter opp klokka 14 med fotballskole på SalMar banen, med instruktører fra RBK. Det blir også show og trikseskole med verdensmester Tobias Becs. Etterpå blir det underholdning på Nils Arnes plass, mat og drikke og konkurranser. RBK-troillet kommer selvsagt også. Det hele avrundes med eliteseriekampen klokka 18, sier Unni Haagenstad, sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Fotballdagen er gratis for de heldige deltakerne.

- Vi har lagt ut mer informasjon og søknadsskjema på rbk.no, og håper at mange har lyst til å bli med oss på dette. Søknadsfristen er 10. september, sier Haagenstad.