Hvor er Hildur i dag? Foto: Janne Hopmo

Frostingens påskequiz del 2: hæn e høna i dag?

Bli med høna Hildur på en rundtur i Frosta og Åsen, og finn svaret på årets påskequiz. Her finner du den andre oppgaven.

Før påske fikk Frostingen som kjent en uventet gjest på kontoret. Nærmere bestemt en ny leieboer som hadde slått reir på toppen av kopimaskina. «Påskhøna» Hildur har lyst til å lage en påskequiz for Frostingens lesere, og nå er hun klukkende klar for å ta dere med på en liten påskejakt.

Det er ikke påskeegg det skal letes etter denne gangen, men bokstaver. Hildur har nemlig bestemt seg for å besøke seks forskjellige steder denne påska. Og der spør hun: Hæn e høna?

Fra hvert sted skal du ta med deg en bokstav, og til sammen skal det danne et løsningsord. Men først må du stokke bokstavene i riktig rekkefølge.

– Skjerp hønsehjernen og finn fram penn og papir. Følg med, følg med, kakler Hildur eplekjekt.

Hint hint

Her kommer den andre oppgaven, og denne gangen er vi ute etter den fjerde bokstaven i stedsnavnet vi ser i filmen. Og lurer du på hvor vi befinner oss, har Hildur et lite hint:

– Her kan det bli høy fart, klukker hun og gliser bredt, og mimrer om en tur hun hadde over grensen før pandemien. Der hadde hun en twintupp-flørt med en svensk hane hun møtte på et sted med lignende fasiliteter.

Neste oppgave

Neste oppgave i Frostingens påskequiz kommer onsdag 31. mars, og siste oppgave legges ut påskeaften.

Send de seks stedsnavnene og løsningsordet til Frostingen via e-post: frostingen@frostingen.no eller på sms til 40400799.

To heldige vinnere får hvert sitt gavekort på 500 kroner hos Vårres Cafe eller Åsen Innkjøpslag.

Innsendingsfrist er 2. påskedag, mandag 5. april.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Frostingens påskequiz 2021: Hæn e høna?