Hvor i alle dager har Hildur dratt på påsketur denne gangen? Bli med på Frostingens påskequiz, du også! Foto: Sigfrid Hagerup

Frostingens påskequiz 2021: Hæn e høna?

Bli med høna Hildur på en rundtur i Frosta og Åsen, og finn svaret på årets påskequiz. Her finner du første oppgave.

Før påske fikk Frostingen som kjent en uventet gjest på kontoret. Nærmere bestemt en ny leieboer som hadde slått reir på toppen av kopimaskina. «Påskhøna» Hildur har lyst til å lage en påskequiz for Frostingens lesere, og nå er hun klukkende klar for å ta dere med på en liten påskejakt.

Les også
Hildur Påskhøn

Og det er ikke påskeegg det skal letes etter denne gangen, men bokstaver. Hildur har nemlig bestemt seg for å besøke seks forskjellige steder denne påska. Og der spør hun: Hæn e høna?

Fra hvert sted skal du ta med deg en bokstav, og til sammen skal det danne et løsningsord. Men først må du stokke bokstavene i riktig rekkefølge.

– Skjerp hønsehjernen og finn fram penn og papir. Følg med, følg med, kakler Hildur eplekjekt.

Her kommer første oppgave, og denne gangen er vi ute etter den første bokstaven fra stedet vi ser i filmen. Og lurer du på hvor vi befinner oss, har Hildur et lite hint:

– Her lukter det jammen gammel svette, klukker hun og holder seg for nebbet.

Neste oppgave i Frostingens påskequiz kommer tirsdag 30. mars, og siste oppgave legges ut påskeaften.

Send de seks stedsnavnene og løsningsordet til Frostingen via e-post: frostingen@frostingen.no eller på sms til 40400799.

To heldige vinnere får hvert sitt gavekort på 500 kroner hos Vårres Cafe eller Åsen Innkjøpslag.

Innsendingsfrist er 2. påskedag, mandag 5. april.