Selv om du finner nyheter på Frostingen hver dag, er torsdag fortsatt dagen da papiravisa kommer i postkassa. Det gjør den i dag også, men det kan ta litt lengre tid.

Frostingen er på vei - men blir trolig forsinket til noen postkasser

Lokalavisa og andre aviser blir forsinket til Frosta, Åsen og Ronglan torsdag. Årsaken er sykdom hos Trønder-Distribusjon.

Sykefravær rammer mange arbeidsplasser i denne tida, også Trønder-Distribusjon. Det førte til forsinkelser i avisutkjøringa onsdag, og nå varsler distribusjonsselskapet at det også blir forsinkelser til flere steder i Trøndelag torsdag.

Dermed blir Frostingen, som denne uka leveres gratis til alle husstander i Frosta, Åsen, Ekne, Ronglan og store deler av Skogn, og til hytter og campingplasser på Frosta og hytter i Åsen, forsinket. Det blir også en rekke andre aviser som Trønder-Distribusjon skal kjøre ut på de to rutene Åsen/Ronglan og Frosta.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mens Frostingens faste abonnenter får avisa levert med Posten, og de er i rute torsdag.

Distribusjonsleder i Trønder-Distribusjon, Hans Arne Drågen, sier i en kort kommentar at det er utfordringer med koronasituasjonen vi nå er inne i.

– Men både ruta til Åsen/Ronglan og ruta til Frosta skal nå være startet, og blir distribuert på dagtid i dag.

For å forkorte ventetida på Frostingen, kan du gå inn på www.frostingen.no og lese vårt nye bilag Attåt som ligger åpent for alle. Våre abonnenter finner hele e-avisa på samme sted.