Frida Kjørsvik vant Frostingens nettbrett. Her er hun foran det nye huset hun og familien nylig flyttet inn i.

Frida vant et nettbrett. Leser frostningen.no nesten hver dag

-Nei men, vant jeg? Frida Kjørsvik blir oppriktig overrasket når hun får høre at hun er den heldige vinneren av et nettbrett. Hun visste jo ikke en gang at hun hadde vært med i en konkurranse.

Frostingen ba sine lesere om å laste ned Frostingens app og logge inn innen fredag 18.desember. Alle som gjorde dette ville bli med i trekningen av et Samsun Galaxy nettbrett. Frida forteller at hun hadde lastet ned appen allerede, men at hun logget seg på for å lese nyhetene.

Bra app

-Appen funker kjempebra, sier hun. -Det er lett å lese sakene som legges ut og jeg har faktisk sluttet helt med papiravisa. Jeg har bare et digitalt abonnement nå. Jeg synes det er bra nok og holder meg godt oppdatert gjennom den digitale løsningen. Hun synes jo det er viktig å følge med i lokalavisa. Det er her man får best oversikt over hva som skjer i kommunen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nytt hjem

I sommer flyttet Frida og samboeren, Dagfinn Sliper, inn i nytt hus sammen med de tre barna som er fra 4 til 1 år. Hun gleder seg til å feire sin første jul i det nye hjemmet deres. Det er faktisk første gang de skal feire jul hjemme hos seg selv. Tidligere har de byttet på å være sammen med foreldre og svigerforeldre. I år skal heller de komme og feire julen sammen med dem. Noe som innebærer at Frida bare må hoppe i det og lage ribbemiddagen selv. Hun har aldri gjort det før, men satser på at hun vil klare det bra.

Frida er barne- og ungdomsarbeider ved Frosta skole. Nå ser hun fram til mange fridager sammen med familien. De to eldste er tvillinger på snart fem. -De gleder seg så enormt til jul, forteller hun. -De synes dagene er så lange. Vi må finne på noe morsomt for å få tiden til å gå.

Akkurat i dag hadde Frida kort dag på skolen, så hun kan bruke ettermiddagen på å pusse et bord hun gjerne vil gi et ansiktsløft. Det gjenstår fortsatt en del å gjøre både inne og ute. Men det er ikke så mye at de ikke rekker å ta seg tid til hverandre og til å nyte det nye hjemmet sitt.