2. rekke: Trener Linda Nilssen, Tuva Hoff Melkersen, Ann Eline Stene Almlid, Eli Dahlen-Kvalvaag, Ann Helen Høybakken, Signe Berntzen-trondmo, Amanda Lyngås Skjelstad, Marie Ingstad, Johanne Reitan Raddén, Emilie Lufall-Sørvik, Eirik Helland, 1. rekke: Emilie Nora Einvik, Maria Kristoffersen, Erle Sæther Buhaug, Maren Busse, Vilde Hoff Melkersen, Malin Bjørseth Vollan og Trener Kenneth Aurheim foran.

Ann Eline (16) og Stjørdals-Blink spilte seg til tredjeplass mot de beste i landet

16 og 17- åringene fra Stjørdals-Blink J18 har spilt seg til semifinalen i Skjærgårdslekene i Tønsberg helga 13. -15- august. Der spilte de mot de beste 18- åringene i landet.

De slo Larvik J18 i går med 23-20, som er en vanvittig god prestasjon av Stjørdals- Blink J18, siden de faktisk er ett og to år yngre.

-De har ikke fått spilt kamp på 1,5 år, og det er så utrolig artig å se hvordan de har utviklet seg som spillere gjennom å bare trene. De tapte den første kampen som endte med brudd i finger for to av spillerne på laget. Deretter vant de begge de to neste kampene, og vant dermed sin pulje og gikk til semifinalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Stene forteller at J18 Stjørdals Blink tapte kampen mot Haslum, men at de vant bronsefinalen mot Larvik og tok dermed tredjeplass i turneringen.

– Det er en kjempegod prestasjon, forteller en engasjert håndballmamma Maren Stene Almlid.

Ann Eline sier at hun syns det var spennende å få spille mot de beste i landet og at hun er imponert over laget og laglederne og deres prestasjon under turneringen.

– Til helga skal vi spille kvalifisering til toppserien og september skal vi kvalifisere oss til Lerøyserien. Det er masse spennende å se frem til, sier Stene Almlid.