Frosta innkjøpslag og Frosta fargehandel. F v Anne Marthe Brun, Oliver Arntsen (sommervikar), Hallgeir Ulvik, Einar Arne Hyndøy. (Traktoren er utlånt av Tore Moksnes.)

Sesong for husmaling

Det er tid for å male hus. Enten du velger god, gammeldags oljemaling eller sjølrensende hybridmaling: Frosta innkjøpslag har varene.

Innkjøpslaget kunne i fjor også begynne å kalle seg fargehandel, og her finns det du trenger. Alt av malerutstyr er å få kjøpt, inkludert husvask og kraftvask. Fagkunnskapen finner du også, og er du en typisk amatør, kan fargehandelen bistå med råd og tips.

Skal du rense og beise terrassen, finns også det du trenger her i butikken på Vikaleiret.

Handle lokalt

110 bønder på Frosta eier Frosta innkjøpslag. Butikken tar mye varer fra Felleskjøpet, men er et enkeltstående lag. Derfor støtter du den lokale bonden når du handler her!

Da bygda ble stengt i mars, ble fordelen med nærbutikkene tydelig.

Vareutvalget er aktuelt for langt flere enn bønder og produsenter. Er du hageentusiast, finner du alt du trenger av hageutstyr: Redskaper, arbeidsklær, arbeidshansker i alle varianter. Mange typer jord: Plantejord, grønnsaksjord, surjord, dekkbark og enda mer. Frø til blomster, plen og grønnsaker (også økologisk). Ellers det du trenger av potter, såbrett, vekstduk og annet nødvendig.

En tur innom innkjøpslaget blir gjerne til ei kaffestund når en møter kolleger. Fra venstre og rundt bordet: Olav Galtvik, Roar Vold, Tor Olav Lutdal, Tore Moksnes, Einar Arne Hyndøy. Hva er bra med innkjøpslaget? spør vi. - De er tilgjengelige, og de har varene som trengs. En helt nødvendig butikk. - Også har de kaffe og is!

Ryddesalg og ordinære varer

De har rydda hele lageret, forteller Anne Marthe Brun. Det har resultert i mye varer til en hyggelig pris. En del verktøy, hagevanningsutstyr, fuglematere selges rimelig. I en balje ligger diverse rester til lavpris.

- Vi ønsker oss flere kunder. Husk at vi finns!

Åpningstider:

Man- fre 07.30 - 16.00

Lørdag 10.00 - 14.00

Tlf. 74 80 73 81