Hver dag fram til julaften åpner vi ei ny luke i Frostingens julekalender. Bli med på nissejakten du også! Foto: Colourbox Foto: Frostingen

Luke 3: Hvem er dagens nisse?

Hvem skjuler seg bak nissemaska 3. desember?

«Når nettene blir lange og kulda setter inn, tar damene i Frostingen fram julekalender'n sin. Har du vært i lokalavisa, er sjansen ganske stor. For at nettopp du bak dagens nisseluke bor,» hører vi fem stemmer synge fra Frostingens lokaler.

Nissedamene i lokalavisa har lyst til å spre litt førjulsglede til sine lesere, og inviterer alle til å bli med på Frostingens julekalender.

Vi har tatt et dykk i fotoarkivet, og hentet fram 24 kjente fjes som har vært i lokalavisa det siste året. Med et stort nisseskjegg foran ansiktet blir de kjente fjesene litt mindre gjenkjennelige, og dagens kalendernøtt er som følger:

Hvem er nissen?

Bak dagens luke den 3. desember skjuler det seg en nisse med ekstra stor omsorg for små nissebarn, og som gjerne tar seg en trall...

Hvem er nissen 3. desember? Foto: Frostingen AS

Kjenner du igjen dagens nissefjes kan svaret sendes på epost til frostingen@frostingen.no eller på melding til 40064468. Husk å skrive navnet ditt også. Da er du med i trekningen av et nettbrett fra Mobit Levanger, Samsung Galaxy Tab A7, til en verdi av 2990 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hver uke fram til jul trekker vi også ut heldige dagsvinnere som får et Frostingen-krus. Kruset må hentes i Frostingens lokaler.

PS: For hvert riktige svar du sender inn, får du ett lodd i trekningen. Lykke til!